ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

Priključi se akciji “Let's do it” i očisti Zenicu za jedan dan

Akcija „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan “ najveća je volonterska akcija u historiji BiH posvećena prvenstveno čiščenju ilegalnih deponija otpada u jednom danu, ali i čiščenju zelenih površina i drugih prirodnih vrijednosti, odnosno zaštičenih područja.

U subotu 09.maja će hiljade građana, učestvujući u „Let's Do It akciji“, podići svoj glas za ljepšu, čišću i bolju Bosnu i Hercegovinu. Tog dana ćemo vidjeti ono što Bosna i Hercegovina treba i može da bude – zemlja u kojoj svi građani, zajedno sa državnim institucijama zajedno rade za dobrobit društvene zajednice.

Let's Do It Tim Zenica i Udruženje za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma “VEDRO” poziva da se uključe svi građani u najveću volontersku akciju, i time pružate veliki doprinos realizaciji ove akcije ali i da postignemo rezultate zbog kojih će naš grad da bude još čišći i ljepši za nas koji ga najviše koristimo. Ovim putem pozivamo i sve članove našeg udruženja, članove drugih planinarskih društva, organizacija, mame, tate, djecu, omladinu, penzionere, prijatelje, i sve koji znaju da cijene lijepe predjele našeg grada, a iskreno imamo predivne parkove i prirodu koja može sa malo Vaše pomoći biti još čišća i ljepša, da se prijavite i svojim volontiranjem iskoristite subotu i uljepšate naše okruženje. Hvala svima koji su sigurni da će sudjelovati u ovom projektu a i svim ostalim koji vide značaj u istom.

Mjesto okupljanja u Zenici je Kamberoviće polje ( kod Turske česme ) u 10:00h.

Za sve volontere će biti obezbjeđene rukavice i kese za odlaganje otpada, i vjerovatno sendviči i osvježenje kao i zahvalnice za učešče organizacije u Let's Do It-u.

TOP