ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

Hiking (R)Evolution u bašti Jazzove boje

Sinoć (13.09.2015) smo imali čast gostovati na AntiDepZenFestu i mladim Zeničanina i Zeničankama predstaviti naše Udruženje, naše početke, najveće uspjehe i naše naredne izlete.

U sklopu ovogodišnjeg AntiDepZenFesta organizovali smo mini event pod nazivom Hiking (R)Evolution i mladima ovog grada predstaviti čari koje priroda i planinarenje nudi. Uz pomoć slika koje jednostavo ostavljaju bez daha, kao i video klipovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima, naši izlagači su sa svojim anegdotama „zakovali“ goste za stolice do samog kraja.

Cilj sinoćnjeg eventa bio da potaknemo mlade da svoje slobodno vrijeme iskoriste na najbolji mogući način, odlaskom u prirodu, te da postanu dio ekipe koja bezuslovno i bezkompromisno vole prirodu i planine.

Pored same promocije, također smo organizovali prodaju autorskih fotografija, a sav prihod od prodanih slika ide Udruženju „Budimo Prijatelji“ – dnevni centar za odrasle osobe s posebnim potrebama. Pored prodaje autorskih slika iskoristili smo priliku i da promovišemo zdravlje pa smo napravili voćni štand sa besplatnim voćem za sve goste u Jazzu i naše simpatizere. Predivna noč uz voćnu večeru dala je ovoj promociji jedno divno svijetlo i obradovalo sve goste zdravom ishranom.

Lijepo i ugodno druženje smo završili sa premijernim prikazivanjem video snimka našeg uspona na najviši vrh Slovenije – Triglava. Klip koje je mnoge ostavio bez riječi, je sada dostupan svima na našem službenom YouTube kanalu.

Nino Mujkic
PR Udruženja planinara VEDRO

TOP