ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

Sumrak i zora na planinarskom domu Jedinci

NE ZABORAVITE, NISMO SAMI

Boje nevjerovatne jeseni sa avanturističkim duhom dale su ovog vikenda potpuno novi oblik planinarenja. Noć, šuma, planinarska kuća, jesen i kreativnost složene na jedno mjesto čine ovaj vikend malo neobičnim u odnosu na prethodne. Noćno planinarenje ima svoju draž i nosi dosta izazova sa sobom. Mračna šuma i hladan vjetar nisu nam predstavljli prepreku ka našem konačnom cilju – planinarskom domu Jedinici.

U domu, nakon večere, proslavili smo Halloween na jedini pravi način, gledanjem horror filmova do ranih jutarnjih sati. Jutrnje buđenje bješe okupano sunčanim zrakama, idealno za šetnju po Humu,za razne sportke aktivnosti, i mnoge ideje koje pokušavamo u ovoj galeriji da podjelimo sa Vama.

Mnogim učesnicima Halloween Hike je bio prvo noćno planinarenje, jedno nezaboravno iskustvo koje bi rado ponovili.

Zahvaljujemo se Erni Dedić, Senadu Čauševiću, Ivi Pravdić, Rijani Teskeređić, Mirzi Husetiću, Lamiji Kaknjo i Almiru Medanoviću, kao i našim dragim prijateljima iz PSD Poštar što su nas dočekali na planinarskom domu uz fenomenalnu dekoraciju doma, uz svijeće i izrezbarene bundeve. Takođe želimo da se zahvalimo predivnim vješticama iz HPD Bjelašnice koje su nam svojim osmjehom popravile vikend a naravno i veliko hvala cijelom hrabrom timu učesnika koji je zajedno savladao sve prepeke koje je kolona imala. Zvanično, mraka se u šumi više ne bojimo 😀

Sa VEDROM je sve drugacije :D.

TOP