ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

VEDRU upućeni komplimenti na godišnjoj skupštini PD “Željezara”

Tri člana Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma “VEDRO” iz Zenice, Josip Poljak, Alexandra Domuz i Ahmed Žerić, prisustvovali su na Izvještajno-izbornoj skupštini planinarskog društva “Željezara” Zenica, koja je održana u planinarskom domu “Smet” na Smetovima, u subotu, 19. aprila 2014. godine, u društvu predstavnika planinarskih društava iz Zenice, Sarajeva, Maglaja, Pule i drugih.

U okviru pozdravnog govora, predsjednik PD “Željezara”, Ramo Šeper, između ostalog, iskazao je zahvalnost i uputio pohvale našem Udruženju na organizaciji i realizaciji projekta “Zenički horizonti”, koji je, prema njegovim riječima, potakao veliki broj mladih ljudi da se počnu baviti planinarstvom, ali i da smo “Zeničkim horizontima” uspjeli pokazati okolinu Zenice na jedan novi, do sada neviđen način.

Pored gospodina Šepera, oduševljenje je iskazala i gospođa Jasminka Hadžišehić, članica Upravnog odbora Planinarskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je izrazila želju da nam se pridruži na nekom od narednih izleta, pa je ovim putem javno pozivamo na “Majsku Majevicu”, 11. maja 2014. godine.

Alexandra Domuz, član Upravnog odbora našeg Udruženja, u svom izlaganju, iskazala je zahvalnost domaćinu na upućenom pozivu, čestitala na dosadašnjem radu i zaželjela mnogo uspjeha u narednom periodu. Poseban naglasak dala je međusobnoj saradnji i podršci planinara, te je najavila da će naše Udruženje, kao i do sada, nastaviti podržavati sve manifestacije svih planinarskih društava u Zenici.

Hvala planinarskom društvu “Željezara” na pozivu i lijepom druženju, a do narednog, VEDRO!

TOP