ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

Vedro majica – Mountain 2016

20,00 KM

Majica Udruženja planinara VEDRO koja je dostupna za sve članove i simpatizere planinarenja, planinarskih avantura i odlaska u prirodu.

  • Cijena za članove Udruženja : 15 KM
  • Cijena za nečlanove : 20 KM

Opis

Majica Udruženja planinara VEDRO je rađena na incijativu mnogih naših članova koji su iskazali želju da posjeduju kod sebe majicu Udruženja i da je nose za vrijeme planinarenja. Odlučili smo da ispoštujemo ideju i napravili smo majicu koja na sebi ima 3 obilježja našeg Udruženje a i koncept je smišljen tako da predstavlja modernu sliku planinarenja koji nam dolazi na velika vrata u naše gradove a i cijelu Bosnu i Hercegovinu

Majica VEDRO izrađena je od 100 % pamuka i na sebi ima 3 oznake. Na prsima se nalazi veliki logo koji predstavlja planinarenje, dok se može primjetiti i tekst Mountain ( engleski naziv za planinu) i Wilderness (engleski naziv za “slobodu” i “povratak korjenima”). Ispod ovog teksta možete primjetiti i tamno zelenim slovima naziv naše države na engleskom jeziku (Bosnia and Herzegowina). Takođe, na samoj slici na prsima vidi se i datum proizvodnje majice (bijelim slovima 2016) a i logo našeg udruženja. Na lijevom rukavu majice nalazi se čitav logo našeg Udruženja dok smo tekst VEDRO samo postavili na desoj donjoj stani majice.

Kupovinom majice Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma VEDRO iz Zenice podržavate razvoj planinarstva, naš rad i sve čime se mi bavimo a ujedno i postajete naš prijatelj i osoba koja u budućnosti može da postane planinar i da zajedno sa nama razvija svijest građana o bitnosti odlaska u prirodu.

Dodatne informacije

Materijal

Pamuk

Veličina

, , , ,

TOP