ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

OBAVIJEST O ODGAĐANJU TERMINA REALIZACIJE PROJEKTA “KRALJICA VRANICA: Za sve generacije”

Metodom komparacije 3 relevantne vremenske prognoze koje nam, nažalost, prognoziraju kišovito i nepovoljno vrijeme za nedjelju, 07. septembra, a u cilju sigurnosti, udobnosti i što ljepšeg doživljaja na Prokoškom jezeru i Vranici, Upravni odbor Udruženja planinara “VEDRO” je na hitnoj sjednici održanoj u četvrtak uvečer, 04. septembra 2014. godine, jednoglasno odlučio da se projekat “KRALJICA VRANICA: Za sve generacije” ODGODI ZA SEDAM DANA ZBOG NEPOVOLJNIH VREMENSKIH PRILIKA. Novi termin je nedjelja, 14. septembar 2014. godine sa istim mjestom i vremenom polaska (ispod Nadvožnjaka kod Arene u 06:00).

NAPOMENA 1: Osobe koje su izvršile uplatu participacije za izlet, a zbog ličnih obaveza i planova nisu u mogućnosti ići u ponovljenom terminu, mogu podići svoje uplate u periodu koji će biti uskoro objavljen, a najkasnije do subote, 13. septembra 2014. godine u 18:00. Nakon tog isteka tog roka, uplate se neće vraćati.

NAPOMENA 2: Osobe koje su izvršile uplatu participacije za izlet, a namjeravaju ići i u ponovljenom terminu, dužne su to potvrditi jednom od članova Upravnog odbora, SMS porukom, Facebook porukom ili ličnim kontaktom.

“VEDRO” brine o sigurnosti i zadovoljstvu svojih članova i simpatizera.

TOP